NautuBone

Rishikimi i NautuBone - A është NautuBone i sigurt dhe efektiv?

NautuBone është një formulë krejtësisht e re për optimizimin e shëndetit që është ideuar duke përdorur përbërës natyralë për të ruajtur fleksibilitetin dhe lëvizshmërinë e nyjeve.

Çfarë është NautuBone dhe çfarë bën?

Nëse keni vuajtur nga dhimbja dhe ngurtësimi i kyçeve për një kohë shumë të gjatë, atëherë mund të keni hasur tashmë NautuBone në udhëtimin tuaj për të kërkuar shtesa efektive të kyçeve. Ky produkt është një nga shtesat e shumta që përmbajnë një kombinim të glukozaminës, kondroitinës dhe metilsulfonilmetanit (MSM).

Siç e keni vënë re, jo të gjitha shtesat që përmbajnë këto përbërës janë aq efektive. Por pse kjo është e pranishme në pothuajse të gjitha produktet e përbashkëta? Epo, vërtet ka pasur studime që tregojnë se këta përbërës mund të ndihmojnë njerëzit që vuajnë nga problemet e kyçeve.

Prodhuesi i NautuBone zbulon se çelësi për të arritur efikasitet më të shpejtë është dozimi i saktë i secilit përbërës dhe shtimi i përbërësve të tjerë që do të ndihmojnë më tej në përmirësimin e shëndetit të nyjeve.

NautuBone ofron përfitimet e mëposhtme:

• Zvogëlon dhimbjen, inflamacionin dhe ngurtësimin e kyçeve

• Mund të ndihmojë në përmirësimin e fleksibilitetit të nyjeve

• Rrit sistemin imunitar të një personi

• Rrit qëndrueshmërinë dhe siguron më shumë energji për të kaluar ditën

• Ndihmon në prodhimin e lubrifikimit brenda nyjeve për të zvogëluar fërkimin duke parandaluar kështu dëmtime të mëtejshme

• Rimbush mikronutrientët e humbur brenda kockave, nyjeve dhe kërcave në mënyrë që të shërohen dhe të shmanget dëmtimi i mëtejshëm

• Përmirëson cilësinë e jetës sepse ju mundëson të bëni aktivitete që i keni shmangur më parë për shkak të dhimbjeve të kyçeve

Si punon?

Parimi prapa mënyrës së veprimit NautuBone është furnizimi i trupit me enzima dhe lëndë ushqyese thelbësore që nyjet, kërcet dhe eshtrat të riparojnë dëmtimet e shkaktuara nga plakja, stresi ose aktivitetet rigoroze. Patenta Bio Cell Collagen ndihmon në procesin e riparimit që çon në përmirësimin e fleksibilitetit dhe lëvizshmërisë. Glukozamina, kondroitina dhe MSM gjithashtu kontribuojnë në këtë proces dhe përmirësojnë lubrifikimin midis nyjeve për të parandaluar fërkimin.

Ku prodhohet produkti?

Produkti është prodhuar nga Living Well Nutraceuticals, një kompani me qendër në Burlington, Vermont. Sidoqoftë, nuk ka informacion nëse objekti që prodhon NautuBone është gjithashtu brenda objektit.

Çfarë Përmban?

•Acid Askorbik

• Vitamina D

• Vitamina K2

• Vitamina B12

• Kolagjeni BioCell - Kolagjeni i Hidrolizuar i tipit II, Sulfati i Kondroitinës dhe Acidi Hialuronik

• Mineralet e lashta të Detit Jon

• Glukozamine Sulfat Kaliumi

• Natriumi Sulfat Kondroitin

• Metilsulfonilmetan (MSM)

• DL - Fenilalanina

• Ekstrakt i Leh shelgut të bardhë

Bëj

• Merrni të paktën 8oz ujë me suplementin dhe 8oz të tjera ujë pas 15 minutash. Kjo do të sigurojë thithjen optimale të suplementit

• Konsultohuni me mjekun tuaj para se të merrni këtë shtesë nëse jeni diagnostikuar me një gjendje mjekësore ose aktualisht jeni duke marrë ndonjë ilaçJo

• Mos e merrni këtë shtesë nëse keni njohuri alergji ndaj butakëve sepse përbërësi glukozamine i këtij produkti është me burim nga gaforret

• Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar të këtij produkti

• Mos e merrni këtë shtesë nëse jeni duke marrë Warfarin pasi mund të rrisë rrezikun për gjakderdhje

• Mos e merrni këtë shtesë nëse jeni diagnostikuar me PKU (Fenilketonuria)

• Mos e merrni NautuBone nëse jeni shtatzënë pasi siguria e tij në fetusin në rritje nuk është vendosur

• Kjo shtesë nuk duhet të merret nga gratë pleqsh

• Shmangni marrjen e kësaj suplementi disa javë para dhe pas një operacioni të planifikuar

Verdikti Përfundimtar

Ky produkt aq ekstravagant sa mund të duket në sit ende përmban të njëjtët përbërës si produktet e tjera të përbashkëta. Në të vërtetë nuk përmban asnjë përbërës unik. Për më tepër, efikasiteti i tij nuk është vërtetuar nga asnjë studim klinik. E vetmja pikë e mirë është se ata ju ofrojnë një garanci për kthimin e parave në rast se nuk jeni të kënaqur me produktin e tyre.

Lidhjet e shëndetshme na lejojnë të lëvizim me lehtësi. Dëmtimi i nyjeve mund të shkaktojë dhimbje duke ju penguar të bëni gjërat që keni dashur dikur. Nga plakja deri te lëndimet sportive të patrajtuara - shumë gjendje çojnë në dhimbje të kyçeve. Një produkt i përbashkët i cilësisë mund të ndihmojë në zvogëlimin e inflamacionit, riparimin e dëmtimit ekzistues të indeve dhe promovimin e nyjeve më të forta, duke zvogëluar ndjeshmërinë ndaj degjenerimit të ardhshëm.

Më poshtë do të gjeni disa nga shtesat më efektive të dhimbjeve të kyçeve në treg sot, sipas mendimit tonë.

 

https://www.muscleplusfacts.org/nautubone-xhel/?lang=sq

Bonus Entry Options

Create Giveaways, Contests and Sweepstakes with PromoSimple