Insider Gel Malaysia

 PESAN 

Insider

Pakar mengenai kesihatan seks mendapati cara yang paling berkesan untuk menguatkan potensi

Berapa lamakah tempoh ereksi boleh tahan?

Setiap hari pesakit saya bertanya berapa lama zakar seorang lelaki yang sihat boleh tahan keras. Saya berunding dengan doktor kepakaran yang berbeza: ahli atrologi, pakar bedah, pakar obstetrik, ahli urologi. Saya mengkaji perangkaan mengenai bilangan hubungan seksual antara pasangan serta bercakap kepada berpuluh-puluh lelaki dan wanita.

Saya boleh mengatakan dengan yakin bahawa kekerapan hubungan seksual dalam setiap kes adalah bergantung kepada individu. Ia bergantung pada tahap sosialisasi, keyakinan diri, kewujudan pasangan. Tetapi jumlah minumum sepatutnya 1-2 kai setiap minggu, ia perlu untuk kesihatan dan kesejahteraan.

Pertama sekali, untuk memberi orgasme kepada seorang wanita, mereka memerlukan seks yang berterusan selama sekurang-kurangnya 18 minit. Ini adalah statistik seluruh dunia.

Tetapi hampir 80% lelaki pancut dalam 3-5 minit selepas permulaan persetubuhan.

Mari kita bercakap tentang potensi dalam lelaki yang sihat.

  1. Ereksi pada waktu pagi adalah suatu keharusan. Ia boleh bertahan dari 15 minit hingga 2 jam, tanpa mengira umur anda. Salah satu sebab penampilan zakar adalah tahap testosteron, yang mengisi zakar dengan darah.

  2. Ereksi yang gah. Jika setiap hubungan seksual gagal kerana zakar anda tidak cukup keras, ini juga merupakan suatu sebab untuk menjadi bimbang.

  3. Masa ejakulasi ditangguhkan. Biasanya ia sepatutnya tidak berlaku lebih awal dari 5 minit, seorang lelaki sepatutnya dapat menangguhkan perasaannya.

  4. Jika terdapat lebih dari 30 minit sehingga ereksi seterusnya, ini juga akan menjadi suatu sebab untuk rasa bimbang.

  5. Ereksi setiap hari. Ya, jika anda sihat, ia sepatutnya muncul setiap hari, walaupun anda tidak akan melakukan seks.

Sebab-sebab gangguan potensi mungkin adalah sebab psikologi, fisiologi dan hormon.

Lelaki menggunakan perubatan yang berbeza, yang membawa pembetulan sementara sahaja. Walau bagaimanapun, terdapat kaedah penambahbaikan potensi yang dramatik dengan kesan yang berpanjangan: gel Insider.

Menurut ahli urologi yang terkenal, profesor Kamal Abiddin, gel Insider adalah ubat yang paling berkesan. Ia tidak mempunyai kesan sampingan dan mengembalikan potensi yang agak cepat.

Gel ini perlu diambil sebelum seks. Komponen aktif mempromosikan aliran darah dan ereksi akan muncul dengan mendadak. Sekiranya digunakan secara berterusan, gel ini akan memberi kesan terkumpul. Ia memulihkan ereksi pada waktu pagi, meningkatkan tempoh hubungan seksual dan mengurangkan tempoh masa antara ejakulasi dan pemulihan.

Saya juga ingin menambah bahawa Urologi Universiti Perubatan Nasional juga menguji gel Insider pada lebih daripada 100 sukarelawan berumur 18 hingga 70 tahun. Semua lelaki mengalami masalah sekali-sekala dengan potensi dan telah menggunakan pelbagai kaedah rawatan. Selepas 30 hari pengambilan gel tersebut, jumlah dan kualiti intipati seksual dalam sukarelawan telah meningkat kira-kira sebanyak dua kali ganda.

1. Pembesaran Zakar: Zakar yan keras sepenuhnya akan menjadi 3-7 sm lebih besar. Di sini, kita akan membincangkan kesan jangka panjang yang dapat dilihat secara jelas dalam tempoh sebulan untuk percubaan.

2. Orgasme Lelaki akan mempunyai orgasme yang lebih kuat kerana kepekaan zakar yang lebih kuat dan rangsangan seksual.

3. Tempoh Hubungan Seksual Berpanjangan: Ini sangat penting! Apabila lelaki mencapai orgasme mereka terlalu awal, wanita mungkin tidak dapat orgasme.

4. Keghairahan: Keseronokan seksual akan segera dicapai dengan ereksi yang stabil sepanjang aktiviti seksual.

5. Zakar tebal: Terima kasih kepada ereksi yang penuh dan cepat, wanita boleh berpuas hati melalui 'G spot' mereka.

6. Kualiti sperma: Kuantiti dan kualiti sperma pada akhir perhubungan seksual akan bertambah menjadi lebih bagus.

Jawab beberapa soalan untuk menentukan kesihatan seksual anda

Ujian Doktor Watnee

Peserta ujian mendapat peluang untuk memesan Insider pada harga istimewa

Keadaan kesihatan anda memuaskan. Walau bagaimanapun, untuk mengelakkan impotensi, kami mengesyorkan agar anda menjalani kursus Insider

Anda boleh beli Insider melalui borang pesanan di bawah. Sila isi butiran anda agar anda boleh membeli produk pada harga istimewa atau memesanproduk dari laman web rasmi.

Insider tidak diagihkan melalui farmasi. Sila berhati-hati dengan produk palsu! Saya mendapat diskaun khas dari pengilang dan saya akan memberikannya kepada pembaca saya. Jadi, jika anda masih bimbang, masalah anda boleh diselesaikan sekarang! Anda dan pasangan anda mempunyai peluang besar untuk bersenang-senang dan mencari kebahagiaan dalam aktiviti seksual anda.

PESAN:

Tarikh tamat tempoh diskaun anda ialah:

Komen baru: (47/47)

Tetamu 1 komen

Teman lelaki terakhir saya pancut seminit selepas dia masuk! Saya tidak dapat mencapai orgasme selama bertahun-tahun. Akhirnya saya meninggalkannya dan saya gembira

Tetamu 2 komen

Saya faham awak dengan baik. Penis suami saya sentiasa lembik, ketika dia melakukan hubungan seks dengan saya. Sangat sedih

Tetamu 3 komen

Lelaki mempunyai harga diri yang rendah di dalam katil kerana wanita seperti anda! Kau fikir macam pelacur.

Tetamu 4 komen

Hahahh. Ok saya rasa awak mempunyai masalah dalam hal ini.

Tetamu 5 komen

Keintiman seksual sangat penting dan saya sangat gembira kerana suami saya telah menemui kaedah untuk memuaskan saya. Insider sangat hebat!

Tetamu 6 komen

Bagaimana anda menyelesaikan masalah ejakulasi dengan cepat? Saya mempunyai ereksi seperti biasa, tetapi saya pancut terlalu cepat dan teman wanita saya tidak berpuas hati. Siapa yang cuba Insider , sila kongsikan keputusan awak.

Tetamu 7 komen

Saya sudah menggunakan gel ini selama sebulan. Apabila saya keras ia seperti keras batu, tempoh seks menjelang waktu menjadi lebih lama. Saya buatnya dari 3 minit hingga 52 minit tanpa rehat. Kemudian rehat sedikit dan saya bersedia untuk pusingan seterusnya.

Tetamu 8 komen

Saya tidak mempunyai ereksi pada waktu pagi lagi, ia hilang dan saya hanya berusia 20 tahun. Saya bimbang saya mungkin telah mengalami beberapa masalah dan saya mula menggunakan Insider . Keesokan harinya saya mempunyai 2 jam ereksi. Saya terpaksa pancut tiga kali untuk menjadikannya lembut semula! ia adalah perkara yang baik.

Tetamu 9 komen

Selama 15 tahun saya tinggal bersama seorang lelaki yang saya tidak boleh ghairahkan. Saya fikir ada sesuatu yang kurang dengan diri saya. Saya risau. Kemudian saya menyerah kalah dan hanya menceraikannya. Sekarang saya sudah berkahwin buat kali kedua. Zakar suami saya adalah saiz sederhana, tetapi dia melakukan kerja yang luar biasa dengannya, sesiapa sahaja akan iri hati!

Tetamu 10 komen

Kote keras saya pada pagi ni. Teman wanita saya teruja setiap hari.

Tetamu 11 komen

Malangnya, saya mengalami masalah selepas perceraian. Seorang ahli urologi mengatakan segala-galanya baik dengan saya. Saya mula melalui terapi. Saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Tolong beritahu saya, di mana saya boleh memesan Insider yang asli, dan bukan yang palsu?

Doktor

Anda boleh memesan Insider hanya pada laman web rasmi! Menurut perjanjian kami dengan pengilang, anda secara automatik pergi ke laman rasmi dan anda boleh membuat pembelian di sana.


https://sites.google.com/view/insidergel/home

This promotion has ended.

The winner will be announced soon.

Create Giveaways, Contests and Sweepstakes with PromoSimple