Contest details

Herpesyl Norge Piller Ved å ta Herpesyl daglig, kan du angivelig hjelpe kroppen din med å forsvare seg mot herpesviruset. Tilskuddet hevder å raskt stoppe forkjølelsessårutbrudd og andre herpessymptomer, slik at du kan gjenoppta ubeskyttet seksuell aktivitet uten å bekymre deg for å spre herpes. Virker Herpesyl virkelig? Eller er det enda en herpeskur-svindel? Fortsett å lese for å oppdage alt du trenger å vite om Herpesyl og dens effekter.

KLIKK HER FOR Å GÅ HERPESYL OFFISIELL NETTSTED OG BESTILLE NÅ

Hva er Herpesyl Norge?

Herpesyl Norge er et kosttilskudd som selges gjennom Herpesyl.com for $70 per flaske.

Skaperne av Herpesyl Norge Anmeldelser beskriver formelen deres som noe som “kan være det største gjennombruddet i all den nyere medisinske historien.” Selskapet hevder å effektivt ha oppdaget en kur mot herpes.

I stedet for å patentere denne kuren og tjene milliarder av dollar fra farmasøytiske selskaper, bestemte teamet seg for å selge formelen som et supplement for $70. I dag kan hvem som helst kjøpe Herpesyl online uten resept gjennom Herpesyl.com for å nyte rask, enkel og permanent lindring fra herpessymptomer.

Herpesyl-salgssiden er fylt med folk som hevder å ha kurert tilstanden permanent etter å ha brukt Herpesyl.

En Herpesyl-kunde hevder at han har testet blodet sitt flere ganger siden han tok Herpesyl, og leger har funnet null spor av herpesviruset. For alt i verden har denne mannen og andre på Herpesyl-salgssiden kurert seg selv for herpes etter å ha tatt Herpesyl.

Selvfølgelig bør du være skeptisk hver gang et kosttilskudd hevder å kurere en uhelbredelig tilstand. Det er ingen kjent kur for herpes. Det er en alvorlig medisinsk tilstand som mange lærer å leve med. Likevel hevder produsentene av Herpesyl at du aldri trenger å bekymre deg for herpessymptomer igjen etter å ha tatt formelen.

KLIKK HER FOR Å GÅ HERPESYL OFFISIELL NETTSTED OG BESTILLE NÅ

Hvordan virker Herpesyl Norge?

Herpesyl ble skapt av en lege ved navn Dr. Adrian Kavanagh. Dr. Kavanagh hevder at formelen hans vil “fullstendig drepe herpesviruset” innen noen få uker etter at han tok Herpesyl for første gang.

Dr. Kavanagh og teamet hans markedsfører Herpesyl utelukkende til personer med herpes, og annonserer for kosttilskuddet som en måte å raskt eliminere alle herpessymptomer samtidig som du fjerner herpesviruset fra kroppen din.

Dr. Kavanaghs anbefalte behandlingsplan for herpes er å ta Herpesyl i seks måneder. Ved å ta seks flasker Herpesyl over en seks måneders periode, kan du angivelig eliminere herpesviruset fra symptomet ditt. Du vil oppleve merkbar lindring av herpessymptomer innen noen få uker etter at du har tatt Herpesyl. Ifølge den offisielle nettsiden, etter flere måneder, bør du ikke lenger ha herpesviruset i systemet ditt i det hele tatt.

Hvordan påvirker Herpesyl hjernen din?

Herpesyl Norge virker annerledes enn konvensjonelle herpesbehandlinger. De fleste herpesbehandlingsprogrammer involverer aktuelle behandlinger, reseptfrie medisiner eller reseptbelagte medisiner. Dette er de FDA-godkjente, legeanbefalte måtene å behandle herpesutbrudd på.

Imidlertid hevder produsentene av Herpesyl at disse behandlingene er unødvendige: du gir bare penger til store farmasøytiske selskaper. I stedet hevder de at Herpesyl er rettet mot en prosess i hjernen din knyttet til herpesviruset.

Hvordan påvirker Herpesyl hjernen din? Hva gjør Herpesyl med hjernen din? Og hvordan er hjernen din knyttet til symptomer på herpes?

Ifølge produsentene av Herpesyl og som nevnt i en anmeldelse i Globe Newswire, er andre herpesbehandlingsprogrammer rettet mot feil områder av kroppen din. De retter seg mot viruset i stedet for å sikte mot hjernen. Konvensjonelle herpesbehandlinger vil gi en kortsiktig løsning for viruset, men de påvirker ikke den langsiktige helsen til hjernen din.

KLIKK HER FOR Å GÅ HERPESYL OFFISIELL NETTSTED OG BESTILLE NÅ

Ved å målrette hjernen din, kan Herpesyl angivelig utrydde herpes fra kroppen din permanent.

Her er hvordan skaperne av Herpesyl forklarer effektene på hjernen din:

“Denne kraftige formelen vil styrke nervecellene, så det hjernen din kan begynne å sende herpes-rensesignaler gjennom hele kroppen din.”

Med andre ord, årsaken til herpes er ikke viruset i seg selv: det er hjernen din som ikke fungerer som den skal som sluttet å sende herpesrensesignaler gjennom hele kroppen din. Herpesyl hevder effektivt å omkoble hjernen din, og endre måten hjernen din reagerer på herpesviruset.

Hva gjør Herpesyl?

Produsentene av Herpesyl hevder at formelen deres vil eliminere herpessymptomer innen få uker etter bruk, med fullstendig eliminering av viruset i løpet av få måneder.

For å gjøre det fungerer tillegget gjennom følgende trinn:

Trinn 1) Herpesyl gir kroppen din kraftige næringsstoffer. Herpesyls formel består av 26 planter, urter, vitaminer og mineraler. Kroppen din begynner å absorbere disse ingrediensene, og ingrediensene begynner å fungere i hele kroppen. Produsentene av Herpesyl hevder at ingrediensene umiddelbart vil krysse blod-hjerne-barrieren for å begynne å påvirke hjernen din. Ingrediensene vil “skylle ut dette viruset fra hjernen din og styrke immunsystemet.” Etter omkobling hjernen din og styrker immunforsvaret, har ingrediensene i Herpesyl effektivt eliminert herpes fra systemet ditt.

Trinn 2) Hjernen din begynner å bekjempe herpesviruset etter å ha fått næring. Kroppen din trenger næring for å bekjempe virus, inkludert herpesvirus. Herpesyl gir kroppen din næring den trenger for å kjempe tilbake mot herpesviruset. Produsentene av Herpesyl hevder at kroppen din absorberer urter og planteekstrakter og deretter fortsetter å sende herpesrensende signaler gjennom hele kroppen.

Trinn 3) Herpes renses ut av kroppen din. Til slutt hevder produsentene av Herpesyl at formelen deres renser herpes ut av kroppen din. Som nevnt ovenfor er salgssiden for Herpesyl fylt med folk som effektivt har kurert herpes ved å bruke formelen deres. Mange hevder å ha null symptomer på herpes 1 til 1,5 år etter bruk av Herpesyl. Produsentene av Herpesyl hevder at formelen deres vil rense “alle spor” av herpes ut av kroppen din, og effektivt kurere deg for tilstanden.

Takket være disse tre trinnene har Herpesyl eliminert herpes hos mange mennesker, ifølge Herpesyl-salgssiden.

KLIKK HER FOR Å GÅ HERPESYL OFFISIELL NETTSTED OG BESTILLE NÅ

Hva du kan forvente etter å ha tatt Herpesyl

Produsentene av Herpesyl kan ikke lovlig annonsere Herpesyl som en kur mot herpes. Tilleggets salgsside er imidlertid fylt med historier om folk som ser ut til å ha kurert seg fullstendig for herpes etter å ha tatt Herpesyl i bare noen få måneder.

I følge den offisielle nettsiden kan du forvente å nyte alle følgende fordeler innen uker etter å ha tatt Herpesyl for første gang:

Støtt hjernens evne til å bekjempe herpesviruset: Herpesyl hevder å fungere bedre enn andre herpestilskudd fordi det fungerer annerledes. I stedet for å fokusere på herpesviruset, retter tilskuddet seg mot hjernen din, og kobler hjernen på nytt for å endre hvordan den reagerer på herpesviruset. Ved å bruke en kombinasjon av asiatiske urter og planteekstrakter, kan Herpesyl angivelig forandre hjernen din, slik at du kan bekjempe herpesviruset mer effektivt – og permanent – ​​enn løsninger som retter seg mot selve viruset.

Eliminer herpesviruset fullstendig: I følge salgssiden for Herpesyl kan du “helt eliminere herpesviruset fra systemet ditt” etter å ha tatt Herpesyl. Selv om du stopper et herpesutbrudd, ligger viruset i dvale i systemet ditt i uker eller måneder. Imidlertid hevder produsentene av Herpesyl å motvirke denne effekten ved å bruke naturlige ingredienser.

Reparer enhver skade som herpesviruset har gjort på systemet ditt: Produsentene av Herpesyl hevder også at tillegget vil “reparere enhver skade det [herpes] har gjort på systemet ditt.” Noen mennesker opplever arrdannelse og andre problemer etter flere anfall med herpes. Med Herpesyl kan du angivelig reparere alle skader knyttet til herpesviruset.

Eliminer Herpes på uker: Produsentene av Herpesyl hevder å ha lansert en klinisk studie der 100 % av deltakerne eliminerte herpesviruset i løpet av uker etter å ha tatt tilskuddet. Det var ingen rapporterte bivirkninger og ingen fremtidige utbrudd. For alt i verden kurerte Herpesyl herpes hos 100 % av deltakerne i denne kliniske studien.

Unngå forkjølelsessår og kløe: Herpesylprodusentene hevder at du ikke lenger vil oppleve noen herpessymptomer etter å ha tatt Herpesyl. Tilskuddet hevder å stoppe alle forkjølelsessår, kløe og relaterte symptomer.

Fungerer på mennesker i alle aldre: Herpesyl markedsføres til folk i alle aldre med herpes, inkludert folk som har slitt med herpes i flere tiår – og noen som nettopp ble diagnostisert i forrige uke. Selskapet hevder at det ikke spiller noen rolle om du er 20 år eller 80 år gammel – formelen deres kan visstnok fungere.

Fungerer på enhver medisinsk tilstand: De fleste kosttilskudd hevder ikke å virke på alle medisinske tilstander. Imidlertid hevder produsentene av Herpesyl at formelen deres vil rense herpes fra systemet ditt “uansett din nåværende medisinske tilstand.”

KLIKK HER FOR Å GÅ HERPESYL OFFISIELL NETTSTED OG BESTILLE NÅ

Herpesyl Ingredienser

De fleste kosttilskudd kan ikke hevde å drepe herpesviruset i løpet av noen uker. Produsentene av Herpesyl insisterer imidlertid på at deres supplement virker for å rense herpesviruset fra kroppen din.

Hvordan virker Herpesyl? Hva skiller Herpesyl fra andre kosttilskudd? Herpesyl bruker en blanding av ingredienser som angivelig kan rense herpesviruset fra kroppen din.

Her er noen av nøkkelingrediensene i Herpesyl-formelen og hvordan de fungerer, ifølge den offisielle nettsiden:

Graviola-ekstrakt:
Graviola-ekstrakt er en type bladekstrakt. Det finnes i noen kosttilskudd fordi det er rikt på antioksidanter, som er naturlige forbindelser som støtter sunn betennelse. Antioksidanter bekjemper oksidasjon og betennelse i hele kroppen din. Betennelse er knyttet til sykdom. Produsentene av Herpesyl hevder at Graviola-ekstraktet i formelen deres ikke bare er en antioksidant: det har “antivirale effekter” mot herpesviruset. Formelen fjerner herpes fra kroppen din ved å drepe den – på samme måte som antivirale medisiner kan virke. Graviola-ekstrakt er den største ingrediensen i Herpesyl fordi det er den første oppførte ingr edient i den proprietære blandingen.

KLIKK HER FOR Å GÅ HERPESYL OFFISIELL NETTSTED OG BESTILLE NÅ

Rød bringebærfrukt:
Herpesyl inneholder en betydelig dose rød bringebærfruktekstrakt, en naturlig formel rik på antioksidanter. Bringebær er rike på vitamin C, en av naturens beste og vanligste antioksidanter. Noen mennesker tar rød bringebærfruktekstrakt daglig for antioksidanter. Fordi rød bringebærfrukt er den andre oppførte ingrediensen i Herpesyl, er det mer rød bringebærfrukt i Herpesyl enn noen annen ingrediens enn Graviola-ekstrakt.

Grønn teblad:
Mange mennesker drikker grønn te daglig for helsemessige fordeler. Studier viser at grønn teekstrakt er rik på antioksidanter, inkludert populære antioksidanter som EGCG knyttet til vekttap, sykdomsrisiko og mer. Grønn teblad er den tredje listeførte ingrediensen i Herpesyl, og det er mulig at det grønne tebladet i Herpesyl kan bidra til å støtte sunn betennelse i hele kroppen.

Gurkemeie:
Gurkemeie er en av de mest populære naturlige ingrediensene for betennelse tilgjengelig i dag. Mange tar gurkemeie daglig for dens påståtte helsemessige fordeler. Herpesyl ser ut til å inneholde en moderat dose gurkemeie. Gurkemeie er rik på curcuminoider som curcumin som kan støtte sunn betennelse.

Krydder:
Herpesyl inneholder flere krydder som angivelig kan rense kroppen din for herpesviruset. I tillegg til gurkemeie inkluderer andre listede krydder i Herpesyl hvitløk og ginsengekstrakt. Disse krydderne har blitt brukt i århundrer i matlaging og tradisjonell medisin, spesielt i Asia.

Soppekstrakter:
Herpesyl inneholder tre typer soppekstrakter, inkludert shiitake, reishi og maitake soppekstrakter. Disse tre soppekstraktene har blitt brukt som adaptogener i århundrer i tradisjonell medisin. De kan hjelpe kroppen din med å reagere på fysiske og mentale stressfaktorer. Det er ingen bevis for at de kan kurere herpes, men Herpesyl inneholder alle tre typer soppekstrakt uansett.

Andre urte- og planteekstrakter:
Herpesyl inneholder 20+ urte- og planteekstrakter. Andre listede ingredienser i Herpesyl inkluderer beta-glukan, furubark, Essiac tekompleks, druefrøekstrakt, quercetin, granateple, olivenblad, arabinogalaktan, katteklobark og lykopen. De fleste av disse ingrediensene ble plukket ut for deres rike nivåer av antioksidanter. Antioksidanter støtter sunn betennelse i hele kroppen din. Mange leger anbefaler en diett rik på frukt og grønnsaker for å kontrollere betennelse. Herpesyl inneholder ingredienser som lykopen, en naturlig antioksidant som finnes i tomater og andre røde frukter. Ved å gi kroppen din disse ingrediensene, kan Herpesyl støtte sunn betennelse i hele kroppen.

Vitaminer og mineraler:
Herpesyl inneholder små doser av tre vitaminer og mineraler, inkludert vitamin C, vitamin E og selen. Kroppen din trenger alle disse tre ingrediensene for generell helse og velvære. Imidlertid har ingen av disse tre ingrediensene vist seg å kurere herpes.

Andre (inaktive) ingredienser:

Herpesyl inneholder fire inaktive ingredienser i hver kapsel, inkludert fyllstoffer, bindemidler, konserveringsmidler og kapselforbindelser. Hver porsjon Herpesyl inneholder gelatin (for å lage kapselen) og magnesiumstearat, silisiumdioksid og mikrokrystallinsk cellulose (som fyllstoffer, bindemidler og konserveringsmidler).

Historien bak Herpesyl

Herpesyl markedsføres på nettet med en video- og salgsside med Dr. Adrian Kavanagh, mannen som hevder å ha laget Herpesyl.

Dr. Kavanagh kan være en lege, en naturlege, eller til og med en doktorgrad i kunsthistorie. Han forklarer lite om sin bakgrunn, sin erfaring eller sin kunnskap om herpesbehandling.

Til tross for mangelen på informasjon, hevder Dr. Kavanagh at formelen hans raskt kan eliminere herpes fra systemet ditt. Bare ta Herpesyl daglig i noen uker, eliminer deretter herpesviruset og unngå fremtidige utbrudd.

Vitenskapelig bevis for Herpesyl

Det er ingen kjent kur for herpes. Leger anbefaler reseptfrie medisiner og andre løsninger for å kontrollere utbrudd. Det er imidlertid ingen måte å kurere deg selv for herpes permanent – ​​uavhengig av hva Dr. Kavanagh og Herpesyl-teamet synes å foreslå.

Noen av ingrediensene i Herpesyl har imidlertid blitt studert for deres effekter på herpesviruset. Ingen av disse studiene har vist at ingrediensene kan kurere herpes. Noen studier har imidlertid vist antioksidantrike planteekstrakter kan støtte kroppens demesnes mot virus som herpes.

I denne studien fra 1999 testet forskere for eksempel effekten av Graviola-ekstrakt mot herpesviruset. Forskere eksponerte herpesviruset for Graviola i et reagensrør, og observerte deretter milde antivirale effekter. Graviola-ekstrakt så ut til å drepe noen aspekter av HSV-2-viruset. I 2012 replikerte forskere forholdene i denne studien i en oppfølgingstest, og fant igjen at Graviola-ekstrakt kunne bidra til å bekjempe herpes i laboratoriemiljøer.

Mange av fruktene og plantene i Herpesyl er rike på vitamin C. Vitamin C er en av naturens mest kjente og kraftigste antioksidanter. Herpesyl inneholder en liten dose vitamin i C (33 % av din daglige verdi totalt). Men ved å ta et multivitamin med høyere nivåer av vitamin C, kan du nyte kraftige fordeler for betennelse.

En av de største ingrediensene i Herpesyl er ekstrakt av grønn te, et naturlig ekstrakt rikt på antioksidanter som EGCG. EGCG (epigallocatechin gallate) er en naturlig ingrediens rik på antioksidanter. Noen studier har spesifikt analysert effekten av EGCG mot herpesviruset. I denne 2014-studien brukte forskere EGCG på huden rundt et herpesutbrudd, og fant deretter at den antioksidantrike ingrediensen reduserte antall plakk i HSV-infiserte dyrkede celler.

KLIKK HER FOR Å GÅ HERPESYL OFFISIELL NETTSTED OG BESTILLE NÅ

Kanskje det beste beviset for Herpesyl er en klinisk studie utført av selskapet selv. I den kliniske studien eliminerte Herpesyl angivelig herpes hos 100 % av frivillige innen to måneder. Skaperne av Herpesyl hevder å ha utført en klinisk studie på ekte mennesker. De tok 50 frivillige med herpesviruset, og ga dem deretter Herpesyl. Herpesyl kurerte effektivt 98 % av deltakerne innen uker etter å ha tatt Herpesyl. I oppfølgende blodprøver viste deltakerne ingen spor av HSV-1- eller HSV-2-viruset. Etter to måneder med å ta Herpesyl, var 100 % av deltakerne herpesfrie, med laboratorietester som ikke viste spor av herpes i dette systemet.

Til tross for hva nettstedet sier, kan vi ikke finne noen informasjon om denne kliniske studien. Basert på det kan vi ikke si at ingrediensene i Herpesyl har blitt testet på mennesker eller dyr, og det er ingen bevis for at de kan kurere herpes permanent.

Til syvende og sist er Herpesyl en blanding av antioksidanter som kan ha milde effekter på betennelse i hele kroppen din. Det er imidlertid ingen bevis for at ingrediensene i Herpesyl kan kurere herpes, stoppe herpessymptomer eller eliminere viruset fra systemet på noen måte.

Herpesyl-priser: Hvor mye koster herpesyl?

Herpesyl er priset til $69 per flaske. Imidlertid anbefaler produsenten behandlingsprogrammet med seks flasker for å sikre at du eliminerer herpes fra systemet ditt. Hvis du bestiller pakken med 6 flasker, faller prisen så lavt som $49 per flaske.

Her er hvordan prisene fordeler seg gjennom Herpesyl.no:

1 flaske: $69 + $9.95 Frakt
3 flasker: $177 + gratis frakt
6 flasker: $294 + gratis frakt
Hver flaske inneholder 60 kapsler (30 porsjoner). Du tar to kapsler Herpesyl daglig for å eliminere viruset i løpet av uker.

Hvem har laget Herpesyl?

Herpesyl ble formulert av en mann ved navn Dr. Adrian Kavanagh, som presenterer seg selv som lege eller naturlege. Det er begrenset informasjon på nettet om Dr. Kavanagh, hans medisinske erfaring eller opplæring. Det er uklart om Dr. Kavanagh er en styresertifisert lege eller om han presenterer seg som en lege for reklameformål.

Herpesyl Norge er et kosttilskudd som hevder å rense herpes fra kroppen din ved å omkoble hjernen din. Ved å ta Herpesyl daglig, kan du angivelig rense herpes fra kroppen din og unngå alle fremtidige symptomer på herpesviruset.

For å være klar, er det ingen direkte bevis for at Herpesyl permanent kan kurere herpes eller påvirke herpesviruset på noen måte. Imidlertid hevder produsentene av Herpesyl at mange av deltakerne eliminerte herpes fra systemet ved å bruke Herpesyl på grunn av sin unike kombinasjon av ingredienser og kontinuerlig bruk. Basert på vitenskapen om ingrediensene som er oppført i tillegget, kan det hjelpe kroppen med å bekjempe herpesutbrudd, men vi kan ikke si sikkert at det vil kurere det med ekstrem selvtillit. Men å bruke ingredienser som kan bidra til å gi mer forsvar og beskyttelse sammen med ytterligere fordelaktige egenskaper som skissert ovenfor, kan stable oddsen tilbake i din favør og gi kroppen mer støtte i de områdene den trenger det mest basert på forskningen Herpesyl-formulererne gjorde.

KLIKK HER FOR Å GÅ HERPESYL OFFISIELL NETTSTED OG BESTILLE NÅ

Winner: 1

Category:

Entry Frequency: one-time

Facebook required: no

Twitter required: no

Giveaway