Contest details

Terdapat beberapa ciri yang menjadikan permainan ini cukup hebat dan menarik. Berikut adalah ciri yang dapat membantu anda memahami permainan ini:

– Pendekatan santai yang disediakan oleh permainan ini membolehkan pengguna memainkannya dengan satu jari. Konsol untuk memainkannya dengan ibu jari menjadikannya berjaya. Masa responsif dan input juga membantu dalam memberikan pengalaman permainan yang baik.
– Setiap pemain dilengkapi dengan bar kesihatan yang besar dan banyak peluang kematian yang menjadikan permainan tempur seperti ini cukup mengagumkan.
– Dalam hal visual, maka anime Dragon Balls tidak memiliki kesalahan, maupun permainan. Visual yang luar biasa adalah ciri paling menarik dari permainan ini yang mendorong anda memberikan masa permainan maksimum.
– Salah satu ciri inovatif terbaik yang menjadikannya cukup menarik adalah video kad bertarung. Setiap kali pemain bertarung, kad akan diambil secara automatik. Terdapat terutamanya lima jenis kad yang menentukan, menyokong, istimewa, utama, dan jarak dekat, dan berjumlah. Setiap kos memerlukan sedikit tenaga. Ia bijak

Muat turun Dragon Ball Legends sekarang: https://techtodown.com/dragon-ball-legends/

Winner: 1

Category:

Entry Frequency: one-time

Facebook required: no

Twitter required: no

Giveaway