Contest details

Gangstar Vegas Mod APK Android (Wang Tanpa Had, VIP Tidak Terkunci) – Permainan aksi terbaik yang pernah dibuat oleh Gameloft untuk Android. Jenayah ada di mana-mana, bawa senjata dan musuh yang sesuai. Tidak ada masa untuk berehat, hanya melawan & menembak sebanyak mungkin pembakar semangat yang anda boleh. Versi mod merangkumi penggodaman wang tanpa had dengan ciri VIP dibuka secara percuma. Akses Wang tanpa had, permata, emas dan juga membuka semua ciri tambahan. Permainan Mod Gangstar Vegas membolehkan membuka kunci semua ciri permainan, kereta, lukisan, dan banyak lagi.

Gangstar Vegas Mod APK 5.3.0o Game untuk Android

Gangstar Vegas (Mod) adalah salah satu permainan penembak mafia yang paling popular untuk Android. Permainan aksi super keren ini memungkinkan anda tetap berperanan sebagai pahlawan permainan, yang diberikan oleh kumpulan mafia kepada anda, dan pada setiap peringkat, anda mesti menyelesaikannya dengan baik. Dalam permainan ini, anda boleh memainkan peranan sebagai wira dalam setiap peringkat misi yang diberikan kepada anda. Terdapat banyak item dalam permainan yang perlu anda gunakan untuk memajukan permainan. Terlibat dalam kumpulan mafia, mencuri kereta, membunuh orang tertentu, dll. Oleh itu, Muat turun Sekarang permainan ini dan nikmati misi permainan.

Permainan Gangstar Vegas yang dirancang untuk memberi pengguna perasaan yang realistik ketika bermain. Itulah sebabnya mereka menambah bunyi seperti dunia nyata, orang boleh bercakap, bunyi kereta dan basikal 3D yang menakjubkan, bunyi tembakan senjata dan banyak lagi. Jadi, anda boleh menikmati permainan bukan sahaja dari visual tetapi juga dengan suara. Gunakan fon kepala semasa bermain untuk mendapatkan pengalaman yang luar biasa.

Winner: 1

Category:

Entry Frequency: one-time

Facebook required: no

Twitter required: no

Giveaway