Contest details

Naziv dodatka: Natura Active

Vrsta dodatka: tablete

Kategorija: Hemoroidi

Službena web stranica: Kliknite ovdje

Natura Active – Kapsule za hemoroide


Hemoroidi su proširene vene koje se formiraju u anusu ili rektumu. Tradicionalno je da vene unutar analnog područja lagano nateknu prilikom pražnjenja crijeva. Ali za razliku od tradicionalnih vena, hemoroidi ostaju trajno prošireni.

Što se tiče jedne od 2 odrasle osobe starije od 50 godina, ima hemoroide. Zatvor, trudnoća i gubitak tonusa tkiva s godinama su glavni uzroci. Kod trudnica, simptomi hemoroida obično nestaju nakon porođaja.

Simptomi su povremeni i lako se prepoznaju: svrab u blizini anusa, nelagodnost pri sjedenju i krvarenje pri pražnjenju crijeva. Napad hemoroida obično traje nekoliko dana, a zatim se simptomi povlače.

Većina osoba s hemoroidima može ublažiti simptome raznim kućnim tretmanima, ako je potrebno i lijekovima koji se izdaju bez recepta. Međutim, hemoroidi obično proizvode trajnu bol ili gotovo trajnu nelagodu. U tim slučajevima može se razmisliti o medicinskom tretmanu.

Hemoroidi: spoljašnji ili unutrašnji?


Vanjski hemoroidi i


Pojavljuju se ispod kože na otvoru anusa. Mogu uzrokovati oticanje u području. Dodatno su osjetljivi od unutrašnjih hemoroida jer se u ovom području nalaze osjetljivija nervna vlakna. Nadalje, rizik od stvaranja krvnog ugruška u izuzetno proširenim venima je veći kod unutrašnjih hemoroida.

Unutrašnji hemoroidi


Javljaju se u anusu ili donjem rektumu. Klasificiraju se prema stupnju razvoja. Oni imaju tendenciju da napreduju iz jedne faze u drugu ako se ništa ne učini da se to uspori.

Sastav Nature Active kapsula i nuspojave


Natura Active sadrži ekstrakt sjemena Aesculus hippocastanum s ekstraktom korijena Ruscus aceleatus. Ova ljekovita biljna svojstva pomažu tijelu da regenerira krvne žile i cijelo tkivo pacijenta, kako bi se riješio otoka. Stoga se Natura Active pokazao efikasnim čak i kao pomoćno sredstvo u liječenju krvnih ugrušaka.

Ekstrakt sjemenki Aesculus hippocastanum – poboljšava cirkulaciju, olakšava probavu, jača vene. Proizveden je od triterpenskih saponina koji imaju protuupalna svojstva i učestvuju u jačanju i zacjeljivanju krvnih žila.

Ekstrakt korijena Ruscus aceleatus – napravljen od fitosterola i flavonoida, ima umirujući i protuupalni učinak.

Najvažniji faktor koji treba znati je da Natura Active kapsule ne samo da će smanjiti hemoroide, već će zajedno omekšati sadržaj crijeva i, ako se pravilno koriste, biti bezbedne za upotrebu bez ikakvih efekata.

Kako koristiti Natura Active Cijena kapsule i korisnička iskustva u Bosni i Hercegovini


Natura Active kapsule dolaze kao dodatak prehrani i sadrže trideset kapsula. Proizvođač preporučuje konzumaciju maksimalno tri kapsule dnevno po jednom obroku, ali ne više od 3. Predlaže se tridesetodnevni tretman da bi se uočili prvi rezultati, za dosta teških oblika i liječenje do tri mjeseca.

Kako je ovaj proizvod užasno omiljen u Bosni i Hercegovini, dobio je niz pozitivnih komentara, a evo i nekoliko komentara sa foruma:

Rezultati su fantasticni, cak imam problem sa hemoroidima vise od 11 godina, od kada sam se preselio u Ameriku, sad sam srecan covek!!! HVALA TI!

Samir Fejzic


Nevjerovatno, u 1. nisam vjerovao da će mi pomoći, ali za samo petnaest dana svrbež i bol sam prestao. Krvarenje je prestalo nakon četrdesetak dana korištenja – ZADOVOLJNI!

Idriz Ćosić


Hvala vam od srca, odgodila sam operaciju hemoroida jer sam pocela da koristim vase tablete.

Gdje kupiti Natura Active kapsule od hemoroida u Bosni i Hercegovini, vrijedi u apotekama?


Čini se da Natura Active kapsule za hemoroide nisu dostupne u apotekama u Bosni i Hercegovini i isključivo će se kupovati preko web stranice proizvođača. Proces naručivanja je vrlo jednostavan, a svako što poželite isprobati je da se prebacite na web stranicu proizvođača i unesete svoje ime i kontakt telefon na koji vas telefonski operater može kontaktirati. Plaćate samo kada je proizvod isporučen na Vašu adresu, a dostava je besplatna.

Trenutni popust u vrijednosti od 59,90 km i ovaj popust ćete moći ostvariti klikom na dugme ispod i naručivanjem sa službene web stranice distributera.

  • Početni stepen. Hemoroidi ostaju unutar anusa.
  • Drugi stepen. Hemoroidi izlaze iz anusa u vrijeme defekacije i vraćaju se u tradicionalni položaj kada se napor zaustavi.
  • Treći stepen. Nakon defekacije, hemoroide treba nježno zamijeniti prstima.
  • Četvrti stepen. Hemoroidi se ne mogu vratiti u anus.

Simptomi: prepoznavanje hemoroida


  • Osjećaj peckanja, svrbeža ili nelagode u analnom prostoru.
  • Krvarenje i delikatan bol pri defekaciji.
  • Osjećaj da je unutrašnjost rektuma otečena.
  • Isprana sluz iz anusa.
  • Izlaz iz anusa osetljivih izbočina (samo u slučaju unutrašnjih hemoroida 2., 3. ili 4. stepena).

Liječenje hemoroida se zasniva na lijekovima protiv bolova u trajanju od 1 do par sedmica. U nekim slučajevima potrebna je ligacija ili skleroza proširenih hemoroidnih žila, pa čak i operacija ili upotreba Natura Active kapsula za hemoroide.
Natura Active – Kapsule za liječenje hemoroida?

Natura Active je možda rješenje koje je pronađeno uz pomoć dugoročnih istraživanja zasnovanih na drevnim lijekovima. Natura Active kapsule će se koristiti samostalno i kao pomoć u liječenju sljedećih bolesti:
Povećani hemoroidi

Hemoroidi koji krvare i stvaraju dalje, bolne probleme.Jačanje vena i borba protiv tromboze.Biljke sadržane u Natura Active kapsulama ne mogu samo zaustaviti krvarenje iz hemoroida, ali mogu dodatno pomoći u regeneraciji cijele okolne strukture, dodatno zbog nestanka ili smanjenja hemoroida, omogućavajući vašim krvnim žilama normalno funkcioniranje.

Winner: 20

Category: Health & Beauty

Entry Frequency: one-time

Facebook required: no

Twitter required: no

Giveaway