Contest details

Official Website – Click Here

Nummers Van Engelse Bedrijven Crypto Bitcoin Evaluation Het (Day)traden (handelen) van cryptocurrency kan ongelooflijk winstgevend zijn voor mensen die bereid zijn er werk van te maken en best practices te implementeren. Als je het goed doet zou het zelfs je pensioenvoorziening kunnen zijn. Echter, het handelen in cryptocurrency is uitzonderlijk volatiel en is niet voor iedereen geschikt. Met een geschat uitvalspercentage van 95% van de (day)traders, komen de potentieel mogelijk te behalen winsten te tezamen met het potentieel mogelijk te behalen extreme verliezen. Hoewel je heel snel veel geld kunt verdienen, betekent dit dat je ook in korte tijd heel veel kunt verliezen.

Zou (day)trading cryptocurrency geschikt voor jou kunnen zijn? Ga er voor en leer hoe het werkt en leer de risico’s te begrijpen evenals de beste en verschillende methoden om succesvol te traden, voordat je een beslissing neemt en direct overgaat naar de praktijk.

Wat is Day Trading Cryptocurrency

Young trader is sitting in home at table, working on tablet with graphs,diagrams on monitor. Crypto currencies, trader using tablet and computers.

Handelen is het kopen van een product om het vervolgens te verkopen en winst te maken. Of het nu de aandelenmarkt of cryptocurrency is of vastgoed of wat dan ook, het doel van het kopen van een product is hetzelfde: winst maken door het simpelweg te verkopen voor meer waarde dan wat je ervoor hebt betaald, of terugkopen voor minder waarde dan je het voor hebt gekocht (short gaan). Het belangrijkste verschil tussen de handel in cryptocurrency en niet-digitale activa is echter de volatiliteit. Prijzen van cryptocurrencies veranderen vaak veel sneller, wat resulteert in extreem hoge volatiliteit. In slechts één dag kunnen de prijzen in beide richtingen wel 50% variëren met cryptocurrencies. Soms veel hoger, maar 50% is niet uniek. De top vier cryptocurrencymunten op dit moment zijn BitcoinEthereumRipple en Bitcoin Cash.

In de basis zijn er twee soorten handel: op de lange termijn en op de korte termijn. Het type wordt bepaald door hoe lang je een munt aanhoudt voordat je het verkoopt. Elk type handel is geschikt voor specifieke soorten doelstellingen. Hoewel lange termijnhandel over een langere periode plaatsvindt en op zijn beurt meestal minder stressvol is, is de daghandel een zeer korte termijn handel. Dit betekent dat je jouw munten vóór het einde van de dag weer verkoopt met het doel een snelle winst te maken. Zo snel handelen heeft een hoge mate van volatiliteit, maar als een maximaal risico per trade op 2% van jouw totale handelsbudget stelt, beperk je het risico. Met daytraden verkoop je cryprocurrencies al binnen een paar uur of zelfs binnen een paar seconden (scalping) weer worden verkocht, maar het gebeurt wel altijd op dezelfde dag. Om te daytraden gebruik je vooral de uurgrafiek als leidraad. De daggrafiek is om de trend te bepalen en de 10 of vijf minuten grafiek om je instapmoment te bepalen.

Hoe handel je

Er zijn veel verschillende methoden die je kunt gebruiken voor daghandel, maar speculatie en technische analyse zijn de bekendste.

Speculatie:

Wanneer bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden in een markt kan een handelaar speculeren dat dit de waarde van een cryptomunt zal beïnvloeden. In dit soort gevallen is niets gegarandeerd. Je hebt hiervoor heel veel ervaring nodig en een diepgaande kennis van de specifieke markt, hoe deze werkt en reageert op verschillende gebeurtenissen. Alleen dan zou je winst kunnen maken met speculeren. Ikzelf houd het liever bij de technische analyse.

Technische analyse:

Veel meer wetenschappelijk bewezen dan speculatie is de technische analyse, waar traders naar trends en prijsactie kijken door de fluctuaties in de prijs van een specifieke cryptocurrency te onderzoeken. Op basis van de (vorige) patronen, weerstand en support of trendlijnen bepalen de handelaren vervolgens wat het meest voor de hand liggende scenario is en hoe de prijs daarna zal veranderen. Op deze grafieken kun je aflezen hoe de prijs van een munt om de paar uur, minuten of zelfs seconden verandert. De bepaalde gebeurtenissen waar ik hierboven over sprak, zie je ook altijd terug in de technische analyse.

Bitcoin Evolution Review 2020
</p>

							
																						<p>
									Winner: <strong>1</strong>
								</p>
																					<p>Category: <strong>
								</strong>
							</p>
															<p>
									Entry Frequency: <strong>one-time</strong>
								</p>
																													<p>
									Facebook required: <strong>no</strong>
								</p>
																						<p>
									Twitter required: <strong>no</strong>
								</p>
														<div class=

Giveaway