Contest details

Gratis verzending is altijd leuk, dus dit was zeker een groot voordeel. Prima Capsule
In onze ervaring hebben we nooit problemen gehad met het verzendsysteem van dit bedrijf. Hun producten komen meestal precies op schema aan. Evenzo, omdat het heel gemakkelijk is om in bulk te bestellen, hoeft u echt niet te vaak een bestelling te plaatsen. Als je van het product houdt en het effectief vindt, dan is het zeker een goed idee om in bulk te bestellen.

Klik hier om nu te kopen van de officiële website van Prima tegen een kortingsprijs%.​

Heeft Prima Capsule een goede klantenservice?
Laten we het vervolgens hebben over klantenservice. Eerlijk gezegd hadden we moeite om contactgegevens van de klantenservice te vinden op de startpagina van hun website.

We hebben hier een telefoonnummer van de klantenservice kunnen achterhalen. Het zou echter fijn zijn om een ​​contactnummer direct beschikbaar te hebben op de website van het bedrijf.

Om deze reden moeten we hun klantenservice een negatief cijfer geven. Het is vrij moeilijk om het bedrijf te bereiken met vragen en zorgen. Voor sommigen kan dit een rode vlag zijn. Houd hier rekening mee als u tot een oordeel komt over dit product.

Hopelijk zal Prima Capsule hun klantenservicespel opvoeren. Het toevoegen van een e-mailadres of telefoonnummer aan hun website is een supereenvoudige oplossing en we zouden het bedrijf graag zien dat snel doen.

Prima Capsules: het vonnis
Daar heb je het: onze volledige, uitgebreide productreview van Prima Capsule-Pillen voor gewichtsverlies. Zoals u kunt zien, vertoont dit bedrijf enkele voor- en enkele nadelen. Als het erop aankomt lopen sommige deelnemers tevreden weg, terwijl anderen geen resultaat zien van deze pillen. We denken dat dit een vrij algemene ervaring is met dit soort supplementen.

De werkzaamheid van deze producten heeft net zoveel te maken met uw stofwisseling, immuunsysteem en dieet als met de producten zelf. Zelfs als u deze Prima-dieetpillen gebruikt, moet u nog steeds goed medisch advies inwinnen van een professionele arts om u te helpen individuele resultaten te zien. Het is eigenlijk altijd een goed idee om met een erkende zorgverlener te praten voordat u begint met een voedingssupplement of medicatie.

Klik hier om nu te kopen van de officiële website van Prima tegen een kortingsprijs%.​

Winner: 11

Category:

Entry Frequency: one-time

Facebook required: no

Twitter required: no

Giveaway