Contest details

Međutim, prije nego što se previše uzbudite, imajte na umu da je ovo samo jedno prilično malo istraživanje. Velika je vjerovatnoća da će druge studije dovesti do drugačijih rezultata.

Studije o drugim vrstama rastvorljivih vlakana pokazale su određeni gubitak težine, ali ni približno ovako impresivan (12, 13).

Kliknite ovdje da kupite sada sa službene web stranice Quick Fit-a

Potrebno je više studija koje bi potvrdile ove rezultate prije nego što se mogu iznijeti bilo kakve tvrdnje o djelotvornosti Quick Fit sirupa za gubitak težine.

Također je važno imati na umu da čak i ako Quick Fit sirup zaista djeluje ovako dobro, učinak je vjerovatno kratkotrajan. Mnoge stvari mogu pomoći ljudima da smršaju. Držati ga po strani pravi je izazov.
Ostale potencijalne prednosti Quick Fit sirupa
Zbog visokog sadržaja fruktana, Quick Fit sirup ima razne druge zdravstvene prednosti (14).

To uključuje smanjene simptome zatvora, što je vrlo čest zdravstveni problem.

U jednoj studiji, Quick Fit sirup je smanjio vrijeme prolaska kroz probavni trakt sa 60 na 40 sati i povećao učestalost stolice sa 1,1 na 1,3 dnevno (15 Pouzdani izvor).

Postoje i neki dokazi da može sniziti šećer u krvi, iako to treba mnogo više proučavati.

Fruktooligosaharidi efikasno funkcionišu kao rastvorljiva, fermentabilna vlakna, koja imaju razne druge prednosti. Quick Fit sirup je također bogat antioksidansima i kalijem.

Kliknite ovdje da kupite sada sa službene web stranice Quick Fit-a

Winner: 11

Category:

Entry Frequency: one-time

Facebook required: no

Twitter required: no

Giveaway